БСП решава кой да оглави партията след оставката на Корнелия

...
 БСП решава кой да оглави партията след оставката на Корнелия
Коментари Харесай

БСП решава след оставката на Корнелия Нинова

 

Българска социалистическа партия взема решение кой да оглави партията след оставката на Корнелия Нинова поради резултата от изборите.

Драматичен ден за Българска социалистическа партия - това е денят, който тя ще има нов ръководител след 8 години ръководство на Корнелия Нинова. Новият ръководител към този момент ще е единствено краткотраен и упованията са това да е един от нейните заместници.

Спекулациите са, че евентуално това ще Атанас Зафиров.

 Загинал и ранени при тежка злополука с кола от кортежа на Клаудия Шейнбаум (СНИМКИ) 2 мин. Загинал и ранени при тежка злополука с кола от кортежа на Клаудия Шейнбаум (СНИМКИ)  Трагедия след градушката: Над 400 000 дка наранена земеделска земя в Новозагорско 2 мин. Трагедия след градушката: Над 400 000 дка наранена земеделска земя в Новозагорско  Владимир Путин: 700 000 съветски бойци се бият в Украйна 3 мин. Владимир Путин: 700 000 съветски бойци се бият в Украйна  Без превалявания в събота, температурите ще се покачат 2 мин. Без превалявания в събота, температурите ще се покачат  Двойка откри сейф със 100 000 $ в канал в Ню Йорк 2 мин. Двойка откри сейф със 100 000 $ в канал в Ню Йорк  Бедствено състояние в Нова Загора: Силна стихия с градушка удари региона (ВИДЕО) 4 мин. Бедствено състояние в Нова Загора: Силна стихия с градушка удари региона (ВИДЕО)  Загинал и ранени при тежка злополука с кола от кортежа на Клаудия Шейнбаум (СНИМКИ) 2 мин. Загинал и ранени при тежка злополука с кола от кортежа на Клаудия Шейнбаум (СНИМКИ)  Трагедия след градушката: Над 400 000 дка наранена земеделска земя в Новозагорско 2 мин. Трагедия след градушката: Над 400 000 дка наранена земеделска земя в Новозагорско  Владимир Путин: 700 000 съветски бойци се бият в Украйна 3 мин. Владимир Путин: 700 000 съветски бойци се бият в Украйна  Без превалявания в събота, температурите ще се покачат 2 мин. Без превалявания в събота, температурите ще се покачат  Двойка откри сейф със 100 000 $ в канал в Ню Йорк 2 мин. Двойка откри сейф със 100 000 $ в канал в Ню Йорк  Бедствено състояние в Нова Загора: Силна стихия с градушка удари региона (ВИДЕО) 4 мин. Бедствено състояние в Нова Загора: Силна стихия с градушка удари региона (ВИДЕО)

Дневният ред включва преди всичко констатиране на оставката на Нинова от Националния съвет. А по-късно избор и на краткотрайния ръководител.

Очаква се националния съвет да предложи и кой ще е ръководител на парламентарната група на Българска социалистическа партия и кого Българска социалистическа партия ще излъчи за заместник-председател.

„ Поех отговорността и подадох оставката си до всички структури и членове на Българска социалистическа партия. Вчера я изпратих и до Националния съвет, който се събира през днешния ден. Заедно с нея подадох до Пленума и оставката на цялото Изпълнително бюро. Както заявих по-рано, няма да вземам участие в работата на груповите органи на партията, с цел да няма спекулации, че им въздействам по някакъв метод. Но приканвам членовете на Народно събрание на Българска социалистическа партия през днешния ден да угнетен персоналните си упоритости, омразата и реваншизма, да проявят разсъдък и да не хвърлят партията в безпорядък. Нека се вземат най-хубавите за Българска социалистическа партия решения “.

Това написа в профила си във Facebook Корнелия Нинова.

Снимка: БГНЕС

Младежкото Българска социалистическа партия желае ново управление, което да сплотява партията, а не да я разединява. Това съобщи заместник-председателят на младежката организация Мина Кутева.

Тя показа „ Пътеводител на социалистическата концепция “, който съдържа главните стъпки, които партията би трябвало да предприеме, с цел да „ заздрави своите структури и да върне доверието на българските жители и на българските леви гласоподаватели “.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР